KATILIMI ARTIR BAŞARIYI YAKALA!

Katılımı Artır Başarıyı Yakala (Increase Participation Achieve Success) Projesi başlıyor!

2022-1-TR01-KA154-YOU-000071893 sözleşme numaralı “Katılımı Artır, Başarıyı Yakala” projesi, Göç Araştırmaları Vakfı (GAV) koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ kapsamında desteklenen bir Avrupa Birliği projesidir. Genç göçmenlere sosyal medya okuryazarlığı becerisi kazandırarak demokratik yaşama katılımlarını artırmak amaçlanmaktadır. Gerçekleştireceğimiz proje faaliyetleri vasıtasıyla, genç göçmenlerin yereldeki demokrasi mekanizmalarını daha yakından tanıyarak, demokrasi, temel hak ve özgürlükler, aktif katılım ve sosyal medya okuryazarlığı konusunda edinecekleri bilgi ve farkındalıklarının artması hedeflenmektedir.

Projenin ilk etkinliği “Genç Göçmenlere Yönelik Eğitim Programı” 28 katılımcı ile Ankara’da gerçekleştirilecektir. Projenin ilerleyen safhalarında İstanbul’da da farklı katılımcılar ile bir etkinlik gerçekleştirilecek olup katılımcılara YouthPass sertifikası verilecektir.

Projenin öncelikli hedef kitlesi; Türkiye’de ikamet eden 18-30 yaş aralığındaki göçmenlerdir.  Eğitim içeriği, başvuru sürecinden sonra, kabul edilenlere iletilecektir. Eğitim dili Türkçe ve İngilizce olacaktır. Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe masrafları proje kapsamında karşılanacaktır.

Eğer siz de Ankara’da gerçekleştirilecek olan eğitim programında yer almak istiyorsanız ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2023

Eğitim Tarihi: 7-13 Mayıs 2023

Herhangi bir sorunuz veya öneriniz olması durumunda [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Genç Göçmenlerin Sosyal Medya Okuryazarlığını Geliştirmeyi ve Demokratik Katılımını Artırmayı Amaçlayan Katılımı Artır Başarıyı Yakala projesi başlıyor !

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ kapsamında desteklenmekte olan projenin katılımcılarına YouthPass sertifikası verilecektir.

Ankara’da gerçekleştirilecek etkinliğe 18-30 yaş aralığındaki göçmenlerin başvurularını bekliyoruz.

Etkinlik Tarihi: 7-13 Mayıs 2023

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2023