Bize: 0 (312) 473 79 14 numaralı telefondan veya e-posta: info@afrikavakfi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

İletişim Formu

Hakkımızdaki her türlü görüşleriniz bizim için değerliğidir; çünkü sizi ciddiye alıyoruz.

Bizimle iletişime geçmek için, lütfen aşağıdaki formu doldurun. Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Müşteri temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

iletişim:

Türkiye’nin Afrika ile gelişen ilişkileri Kıtayı daha yakından tanımayı ve ilişkilere katkı sağlayacak sivil unsurların oluşmasını gerekli kılmıştır. Buna mukavim Afrika Vakfı ise 2015 yılında kurulmuş Afrika üzerine eğitim ve araştırmalar yapan Ankara merkezli bir sivil toplum örgütü olarak faaliyetlerine başlamıştır.

adres:

Mutlukent Mah. Altınşehir Sitesi 2052. Sokak No: 40 Beysukent – Çankaya / Ankara