ETKİNLİK BİLGİLERİ

İftar ve Mezuniyet Programı

Afrika Vakfı tarafından, 16 Mayıs 2019 tarihinde, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programıyla, Afrika Akademisi çatısı altında düzenlenen İhtisas Seminerleri ve Afrika Temel Okuma programlarına katılan ve bu kapsamda 2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilere mezuniyet belgeleri verilmiştir. Mezuniyet ve İftar Programı’na Türkiye’den birçok akademisyen ve bürokratın yanında, yerli ve yabancı birçok öğrenci katılmıştır.

Program, Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın C. Kani TORUN’un konuşmalarıyla başlamış, iftar yemeği sonrasında da mezuniyet belgesi almaya hak kazananlara belgeleri takdim edilmiştir.

Programa Ankara Milletvekili ve Vakıf Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Sn. Orhan Yegin, Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi Başkanı Prof. Mesut Özcan, ….vs katılmışlardır.

Etkinlik Tamamlanmıştır

TÜRÜ